Back to All Events

Mindfulness i Italia, 18. - 25. juni 2017 (NB! FULLT)


Tenk deg én uke ved den italienske rivieraen med opphold i den pittoreske middelalderlandsbyen Villa Faraldi, mat og vin, utflukter til blomsterrivieraens promenader, kaféer og "la dolce vita" strandliv, og ikke minst - daglig undervisning og øvelser i mindfulness. Eriks familie har bodd i denne landsbyen i to generasjoner og kjenner stedet og menneskene der fra innsiden. Nærmere det ekte Italia kommer du ikke. Vi tar med våre gjester til opplevelser de vil huske for alltid.

Deltakerne innkvarteres i små idylliske hus i Villa Faraldi. Vi tilbyr to måltider daglig; lunsj og middag (samt ferskt brød direkte fra bakeren til frokost). Lunsj i landsbyen og middag på Torki, den lokale restauranten. Kost, losji, undervisning og daglige utflukter er inkludert i kursprisen.

NB! Den siste kvelden spiser vi pizza, på El Diavolo, den beste pizzarestauranten i Diano Marina (kåret til det 11. beste pizzastedet i Italia!), og dette måltidet betaler deltakerne selv.

PÅMELDING

Erik Lie

Tlf: 952 20 653

Epost: mindful@villafaraldi.no

PRIS

Oppholdet koster kr. 11.700,-

Prisen inkluderer daglig undervisning i yoga og mindfulness, kost og losji (2 måltider daglig og overnatting på dobbeltrom), kjøring til og fra flyplass (til på forhånd avtalte tider), og kjøring til og fra Diano Marina (til stranden og/eller byen) i fritiden mellom lunsj og middag.

NB! Flybillett bestiller du selv, og den er ikke inkludert i prisen.

Vi henter og bringer fra og til flyplassen i Nice på ankomst- og avslutningsdag. På ankomstdagen kjører vi fra flyplassen i Nice ca. kl. 12, (som passer med de tidlige morgenavgangene fra Oslo) og på avsluttingsdagen kjører vi tidlig fra Villa Faraldi (slik at vi rekker morgenavgangene direkte tilbake til Oslo). 

Hvis du ønsker å bo på enkeltrom er det mulig, men med et tillegg i pris på kr. 2.300,-

ERIK, VIGGO & VIVIAN

Det er Erik Lie, Viggo Johansen & Vivian Choi som inviterer til mindfulness-kurs/ferie i Italia. 

Erik kjenner det italienske språk og kultur fra barnsben av. Med sin tilknytning til området gjennom nærmere 50 år har han solid bakgrunn for å dele sine kunnskaper om stedet, skikkene og historien. 

Viggo har 24 års erfaring med mindfulness-trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-meditasjon og selvledelse over hele Europa.

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India og underviser blant annet ved Pilates Room i Oslo.

DAGLIG PROGRAM

08.00 - 09.00   Morgen yoga

09.00 - 10.30    Frokost (på takterassen) 

10.30 - 12.45      Mindfulness - undervisning og praksis

13.00 - 14.00     Lunsj i Villa Faraldi

14.00 - 18.00     Dagens utflukt eller bare fritid etter eget ønske

18.00 - 19.00     Mindfulness - praksis

20.00 - 22.00    Middag (på Torki - områdets beste restaurant)

BETINGELSER FOR PÅMELDING OG AVBESTILLING

Ved å melde deg på kurset, så aksepterer du følgende vilkår for påmelding og avbestilling:

  • Påmelding og plass registreres ved innbetaling av kurset.
  • Ved avbestilling innen 3 mnd før kursstart tilbakebetales det innbetalte beløp, minus kr 3000,-
  • Ved avbestilling 3-2 mnd før kursstart tilbakebetales 50% av det innbetalte beløp.
  • Ved avbestilling inntil 2 mnd før kursstart kan man om ønskelig overføre det innbetalte beløp uten fradrag til et senere kurs.
  • Ingen tilbakebetaling ved: avbestillinger mindre enn 60 dager før kursstart.

MEDLEM AV REISEGARANTIFONDET

Vi er medlemmer av Reisegarantifondet (RGF). RGFs viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs. Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som en følge av konkurs eller akkord hos arrangøren.