Back to All Events

Yoga & Mindfulness i Italia, 24. september - 1. oktober (NB. 1 ledig plass)


1 ledig plass!

Akkurat nå er det rimelige flybilletter med Norwegian (Oslo - Nice) t/r. Du kan fly hjem mandag 2. oktober og få en gratis ekstra overnatting!

Tenk deg én uke ved den italienske rivieraen med opphold i den pittoreske middelalderlandsbyen Villa Faraldi, mat og vin, utflukter til blomsterrivieraens promenader, kaféer og "la dolce vita" strandliv, og ikke minst - daglig undervisning og øvelser i yoga & mindfulness.

Viggo Johansen, en av Norges mest erfarne mindfulness-instruktører, står for undervisning og øvelser i mindfulness. Vivien Choi (500 RYT) underviser i Vinyasa Yoga og Yin Yoga. Eriks familie har bodd i denne landsbyen i to generasjoner og kjenner stedet og menneskene der fra innsiden. Nærmere det ekte Italia kommer du ikke. Vi tar med våre gjester til opplevelser de vil huske for alltid.

Deltakerne innkvarteres i små idylliske hus i Villa Faraldi. Vi tilbyr to måltider daglig, lunsj og middag (samt ferskt brød direkte fra bakeren til frokost). Lunsj i landsbyen og middag på Torki, den lokale restauranten. Kost, losji, undervisning og daglige utflukter til stranden eller Riviera-byen Diano Marina, er inkludert i kursprisen.

NB! Den siste kvelden spiser vi pizza, på El Diavolo, den beste pizzarestauranten i Diano Marina (kåret til det 11. beste pizzastedet i Italia!), og dette måltidet betaler deltakerne selv.

Villa Faraldi

Villa Faraldi

DAGLIG PROGRAM

08.00 - 09.30   Vinyasa Flow Yoga

09.30 - 11.00    Frokost

11.00 - 13.00     Mindfulness - teori & praksis

13.00 - 14.00     Lunsj i Villa Faraldi

14.00 - 17.00     Fritid (stranden, være i landsbyen, Diano Marina, etc.)

18.00 - 19.30     Yin Yoga

20.15 - 22.00    Middag (på Torki - den beste restauranten i distriktet)

PÅMELDING

Erik Lie

Tlf: 952 20 653

Epost: mindful@villafaraldi.no

PRIS

Oppholdet koster kr. 11.700,-

Prisen inkluderer daglig undervisning i yoga og mindfulness, kost og losji (2 måltider daglig og overnatting på dobbeltrom), kjøring til og fra flyplass (til på forhånd avtalte tider), og kjøring til og fra Diano Marina (til stranden og/eller byen) i fritiden mellom lunsj og middag.

NB! Flybillett bestiller du selv, og den er ikke inkludert i prisen.

Vi henter og bringer fra og til flyplassen i Nice på ankomst- og avslutningsdag. På ankomstdagen kjører vi fra flyplassen i Nice ca. kl. 12, (som passer med de tidlige morgenavgangene fra Oslo) og på avsluttingsdagen kjører vi tidlig fra Villa Faraldi (slik at vi rekker morgenavgangene direkte tilbake til Oslo). 

Hvis du ønsker å bo på enkeltrom er det mulig, men med et tillegg i pris på kr. 2.300,-

YOGA

NB! Ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring med yoga kreves. 

Det blir to daglige økter med yoga, én om morgenen (kl. 08.00 - 09.30) og én om kvelden (kl. 18.00 - 19.30). Om morgenen vil vi gjøre Vinyasa Flow, en dynamisk yoga-form som knytter sammen pust og bevegelse. Styrken i Vinyasa ligger i dens variasjon og frihet. Vivian inspirerer til frihet i bevegelse og en utforskende holdning til yoga-praksisen, slik at vi kan gi slipp på usikkerhet og heller lytte til kroppen og gi oss hen til flyten. Morgen-yogaen er designet for å vekke kroppen til live, øke energinivået ditt og gå derfra med en følelse av glede og fred. 

Kveldsøkten består av Yin Yoga, en rolig og restituerende form for yoga som retter seg mot å løse opp bindevevet i hofter, bekken og den nedre delen av ryggen. Utfordringen i Yin Yoga er at stillingene holdes lenge. Dette gjør praksisen mer meditativ, med fokus på å lære å møte kroppslige sensasjoner, følelser og tanker med aksept og tilstedeværelse. Etter hvert som denne ferdigheten blir sterkere, kan vi møte hele livets bevegelse med større verdighet og ro. 

ERIK & VIGGO & VIVIAN

Det er Erik Lie, Viggo Johansen & Vivian Choi som inviterer til yoga & mindfulness-kurs/ferie i Italia. 

Erik kjenner det italienske språk og kultur fra barnsben av. Med sin tilknytning til området gjennom nærmere 50 år har han solid bakgrunn for å dele sine kunnskaper om stedet, skikkene og historien. 

Viggo har 24 års erfaring med mindfulness trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-meditasjon og selvledelse over hele Europa.

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India og underviser blant annet ved Pilates Room i Oslo.

Utsikt fra Villa Faraldi, ned mot rivieraen.

BETINGELSER FOR PÅMELDING OG AVBESTILLING

Ved å melde deg på kurset, så aksepterer du følgende vilkår for påmelding og avbestilling:

  • Påmelding og plass registreres ved innbetaling av kurset.
  • Ved avbestilling innen 3 mnd før kursstart tilbakebetales det innbetalte beløp, minus kr 3000,-
  • Ved avbestilling 3-2 mnd før kursstart tilbakebetales 50% av det innbetalte beløp.
  • Ved avbestilling inntil 2 mnd før kursstart kan man om ønskelig overføre det innbetalte beløp uten fradrag til et senere kurs.
  • Ingen tilbakebetaling ved: avbestillinger mindre enn 60 dager før kursstart.

MEDLEM AV REISEGARANTIFONDET

Vi er medlemmer av Reisegarantifondet (RGF). RGFs viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs. Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som en følge av konkurs eller akkord hos arrangøren.