Back to All Events

Rom for ledelse - Italia, 4. - 11. juni 2016


Tenk deg én uke ved den italienske rivieraen med opphold i den pittoreske middelalder- landsbyen Villa Faraldi, mat og vin, utflukter til blomsterrivieraens promenader, kaféer og strandliv, og ikke minst - daglig undervisning og øvelser i yoga og mindfulness.

Vi har nær kjennskap til landsbyen, Villa Faraldi, og kjenner stedet og menneskene der fra innsiden. Nærmere det ekte Italia kommer du ikke. Vi tar med våre gjester til opplevelser de vil huske for alltid.

Deltakerne innkvarteres i små idylliske hus i Villa Faraldi. Vi tilbyr to måltider daglig - lunsj i landsbyen og middag på Torki, den lokale restauranten. Frokost ordner deltakerne med selv. Kost (med unntak av frokost), losji, undervisning og daglige utflukter er inkludert i prisen.

DAGLIG PROGRAM

08.00 - 09.00 Yoga

09.00 - 10.15 Frokost

10.15 - 12.45 Mindfulness - undervisning og praksis

13.00 - 14.00 Lunsj i Villa Faraldi

14.00 - 18.00 Fritid (strandliv, caféliv, slappe av i landsbyen)

18.00 - 19.00 Mindfulness - praksis

20.00 - 21.00 Middag (på Torki - områdets beste restaurant)

MINDFULNESS

Mindfulness-meditasjon er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i min egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan møte oss selv og verden rundt oss med åpenhet, direktehet og vennlighet.

YOGA

Vi starter dagen med en time Vinyasa Flow, en dynamisk yoga-form som knytter sammen pust og bevegelse. Styrken i Vinyasa ligger i dens variasjon og frihet. Vivian inspirerer til frihet i bevegelse og en utforskende holdning til yoga-praksisen, slik at vi kan gi slipp på usikkerhet og heller lytte til kroppen og gi oss hen til flyten. Morgen-yogaen er designet for å vekke kroppen til live, øke energinivået ditt og gå derfra med en følelse av glede og fred.

KURSLEDERE

Det er Viggo Johansen, Vivian Choi & Thomas Lund Nielsen som inviterer til Rom for ledelse i Italia.

Viggo har 24 års erfaring med mindfulness-trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-trening og positiv selvledelse over hele Europa. Viggo har skrevet to bøker om mindfulness, Indre stillhet, 2013, og Stille vitne, 2015 – begge på Arneberg Forlag. For mer informasjon, se: www.mindfulliving.no

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India og underviser blant annet ved Pilates Room i Oslo.

Thomas har bakgrunn fra Politiet, Forsvaret, toppidrett og toppledelse i det private næringsliv. Han har en tydelig gründerprofil gjennom å bygge opp selskaper av ulik karakter. Thomas har også drevet undervisning i 29 år i idrettssammenheng, 12 år i Forsvaret i en av de skarpeste avdelingene, samt politiet på 3 ulike fagfelt. Han er genuint opptatt av deling av kunnskap og erfaring med andre mennesker, samt står ikke i veien for å nyte av livets goder.

PRIS

Oppholdet koster kr. 11.700,- og det er plass til kun 12 gjester.

Prisen inkluderer daglig undervisning i yoga og mindfulness, kost og losji (2 måltider daglig og overnatting på dobbeltrom), kjøring til og fra flyplass (til på forhånd avtalte tider), og kjøring til og fra Diano Marina (til stranden og/eller byen) i fritiden mellom lunsj og middag.

NB! Flybillett bestiller du selv, og den er ikke inkludert i prisen.
Vi henter og bringer fra og til flyplassen i Nice på ankomst- og avslutningsdag. På ankomstdagen kjører vi fra flyplassen i Nice ca. kl. 12, (som passer med de tidlige morgenavgangene fra Oslo) og på avsluttingsdagen kjører vi tidlig fra Villa Faraldi (slik at vi rekker morgenavgangene direkte tilbake til Oslo).

Hvis du ønsker å bo på enkeltrom er det mulig, men med et tillegg i pris på kr. 2.300,- Påmelding sendes til Thomas på: birken36@gmail.com  (bindende påmelding).

Velkommen!