Back to All Events

Yoga & Mindfulness i Italia 15. - 22. september 2019 (FULLT!)


Tenk deg én uke ved den italienske rivieraen med opphold i den pittoreske middelalderlandsbyen Villa Faraldi, mat og vin, utflukter til blomsterrivieraens promenader, kaféer og "la dolce vita" strandliv, og ikke minst - daglig undervisning og øvelser i yoga & mindfulness.

Viggo Johansen, en av Norges mest erfarne mindfulness-instruktører, står for undervisning og øvelser i mindfulness. Vivien Choi (500 RYT) underviser i Vinyasa Yoga og Yin Yoga. Eriks familie har bodd i denne landsbyen i to generasjoner og kjenner stedet og menneskene der fra innsiden. Nærmere det ekte Italia kommer du ikke. Vi tar med våre gjester til opplevelser de vil huske for alltid.

Deltakerne innkvarteres i små idylliske hus i Villa Faraldi. Vi tilbyr to måltider daglig, lunsj og middag (samt ferskt brød direkte fra bakeren til frokost). Lunsj og middag på Torki, den lokale restauranten. Kost, losji, undervisning og daglige utflukter til stranden eller Riviera-byen Diano Marina, er inkludert i kursprisen.

Hvis du reiser sammen med noen, enten som et par, eller som en gruppe med venner, er det mulig å bestille et eget hus/leilighet - mot et tillegg i pris. Ta kontakt med Erik Lie, hvis du ønsker dette.

NB! Den siste kvelden spiser vi pizza, på Fra Diavolo, den beste pizzarestauranten i Diano Marina (kåret til det 11. beste pizzastedet i Italia!), og dette måltidet betaler deltakerne selv.

Villa Faraldi

Villa Faraldi

DAGLIG PROGRAM

08.00 - 09.30   Vinyasa Flow Yoga

09.30 - 11.00    Frokost

11.00 - 13.00     Mindfulness - teori & praksis

13.00 - 14.00     Lunsj i Villa Faraldi

14.00 - 17.00     Fritid (stranden, være i landsbyen, Diano Marina, etc.)

18.00 - 19.30     Yin Yoga

20.15 - 22.00    Middag (på Torki - den beste restauranten i distriktet)

PÅMELDING

Erik Lie

Tlf: 952 20 653

Epost: mindful@villafaraldi.no

PRIS

Oppholdet koster kr. 12.400,-

Prisen inkluderer daglig undervisning i yoga og mindfulness, kost og losji (2 måltider daglig og overnatting på dobbeltrom), kjøring til og fra flyplass (til på forhånd avtalte tider), og kjøring til og fra Diano Marina (til stranden og/eller byen) i fritiden mellom lunsj og middag.

NB! Flybillett bestiller du selv, og den er ikke inkludert i prisen.

Vi henter og bringer fra og til flyplassen i Nice på ankomst- og avslutningsdag. På ankomstdagen kjører vi fra flyplassen i Nice ca. kl. 12, (som passer med de tidlige morgenavgangene fra Oslo) og på avsluttingsdagen kjører vi tidlig fra Villa Faraldi (slik at vi rekker morgenavgangene direkte tilbake til Oslo). 

Hvis du ønsker å bo på enkeltrom er det mulig, men med et tillegg i pris på kr. 1.500,-

YOGA

NB! Ingen forkunnskaper eller tidligere erfaring med yoga kreves. Det kreves heller ikke at du er verken godt trent, myk eller sterk. Vivian tilpasser øvelsene til din kropp, alt som kreves er villighet!

Det blir to daglige økter med yoga, én om morgenen (kl. 08.00 - 09.30) og én om kvelden (kl. 18.00 - 19.30). Om morgenen vil vi gjøre Vinyasa Flow, en dynamisk yoga-form som knytter sammen pust og bevegelse. Styrken i Vinyasa ligger i dens variasjon og frihet. Vivian inspirerer til frihet i bevegelse og en utforskende holdning til yoga-praksisen, slik at vi kan gi slipp på usikkerhet og heller lytte til kroppen og gi oss hen til flyten. Morgen-yogaen er designet for å vekke kroppen til live, øke energinivået ditt og gå derfra med en følelse av glede og fred. 

Kveldsøkten består av Yin Yoga, en rolig og restituerende form for yoga som retter seg mot å løse opp bindevevet i hofter, bekken og den nedre delen av ryggen. Utfordringen i Yin Yoga er at stillingene holdes lenge. Dette gjør praksisen mer meditativ, med fokus på å lære å møte kroppslige fornemmelser, følelser og tanker med aksept og tilstedeværelse. 

Viv_yoga_villa.jpg

MINDFULNESS

Det kreves heller ingen forkunnskaper i mindfulness. Igjen, alt som kreves er en villighet til å utforske.

Mindfulness er ikke noe mer mystisk enn å utvikle evnen til å legge merke til vår umiddelbare erfaring. Vi er ofte opptatt med tanker om fortid og fremtid, og i verste fall med grubling og bekymring. Mye av tankevirksomheten vår er selvfølgelig til god hjelp, men det er like vanlig at den leder oss inn i stress, frykt og sammenligning. Mindfulness-trening innebærer å se direkte inn i vår egen levende erfaring av øyeblikket, og ved å gjøre det finner vi større klarhet, tillit og integritet. Gjennom å utvikle evnen til tilstedeværelse, lærer vi både å gjenkjenne, og å gi slipp på destruktive tanke- og atferdsmønstre, slik at vi kan ta bedre valg på konsistent basis. Derfor sies det ofte at mindfulness er selvledelse i praksis.

ERIK & VIGGO & VIVIAN

Det er Erik Lie, Viggo Johansen & Vivian Choi som inviterer til yoga & mindfulness-kurs/ferie i Italia. 

Erik kjenner det italienske språk og kultur fra barnsben av. Med sin tilknytning til området gjennom nærmere 50 år har han solid bakgrunn for å dele sine kunnskaper om stedet, skikkene og historien. 

Viggo har 25 års erfaring med mindfulness-trening. Han er utdannet filosof og kognitiv atferdsterapeut og holder kurs i mindfulness-meditasjon og selvledelse over hele Europa.

Vivian har holdt på med yoga siden hun var 18 år gammel. Hun har sin yogalærer-utdanning fra Goa, India (200RYT) og Bryce Yoga (300RYT), og underviser i Oslo når hun ikke er i Italia.

Villa Faraldi om natten.

Villa Faraldi om natten.

BETINGELSER FOR PÅMELDING OG AVBESTILLING

Ved å melde deg på kurset, så aksepterer du følgende vilkår for påmelding og avbestilling:

  • Ved påmelding tidligere enn 6 mnd før kursstart betales et depositum på kr. 3000,-, restbeløpet forfaller med 50% henholdsvis 6 mnd og 3 mnd før kursstart.

  • Ved påmelding 6 – 3 mnd før kursstart betales 50% ved påmeldingen, og deretter 50% 3 mnd før kursstart.

  • Ved påmelding senere enn 3 mnd før kursstart betales hele beløpet ved påmelding.

  • Påmelding og plass registreres ved første innbetaling.

  • Ved avbestilling innen 3 mnd før kursstart tilbakebetales det innbetalte beløp, minus kr 3000,-

  • Ved avbestilling 90 – 60 dager før kursstart tilbakebetales 50% av det innbetalte beløp.

  • Ingen tilbakebetaling ved avbestilling senere enn 60 dager før kursstart.

  • Vi anbefaler alle deltakere å tegne reiseforsikring som i de fleste tilfeller vil dekke avbestillinger ved sykdom hos deltaker, evt, medreisende eller nærmeste familie.

MEDLEM AV REISEGARANTIFONDET

Vi er medlemmer av Reisegarantifondet (RGF). RGFs viktigste oppgaver er å sørge for at arrangører av pakkereiser stiller lovpålagt garanti og at de reisende får refundert sine forskuddsbetalinger og/eller en alternativ hjemreise når en arrangør går konkurs. Alle som har kjøpt en garantipliktig reise hos en som har stilt reisegaranti, kan kreve refusjon fra Reisegarantifondet dersom reisen blir avlyst som en følge av konkurs eller akkord hos arrangøren.